Anlık Bildirim

Touchgrind Scooter oyunu, App Store’da bir milyon indirmeyi geçti

Yayınlanmasından bu yana henüz 1 ay geçmiş olan oyun, App Store’da bir milyon indirmeyi geçmiş durumda. Kısa zaman da büyük bir başarıya imza atan oyuna gelin yakından bakalım…

Touchgrind Scooter oyunu, 1 milyon indirmeyi geçti

Oyun geliştiricisi Illusion Labs’in Touchgrind serisindeki beşinci oyunu olan Touchgrind Scooter, iOS App Store’da kısa bir sürede bir milyonun üzerinde indirme sayısını aştı. Piyasaya sürülmesinden bu yana sadece bir ay geçmesine rağmen bu başarıya ulaşmış oyunun sonraki süreçteki indirme sayıları merakla bekleniyor.

Touchgrind Scooter, sadece parmak uçlarınız ile oynayarak, harika numaralar, destansı akrobasi hareketleri ve olağanüstü zıplamalar gerçekleştirdiğiniz bir scooter oyunudur. Parmak scooter’ınız ile puanlar kazanarak dünya çapındaki oyuncularla rekabet edebiliyorsunuz. Touchgrind serisi, diğer oyunlarında BMX bisikletler ve kaykaylarda çılgın hareketler yapılabilmesini sağlarken şimdide bir scooter ile mobil oyuncuları eğlendireceğe benziyor.

Touchgrind Scooter, şimdiye kadar ki en gelişmiş ve merak uyandırıcı Touchgrind oyunu olarak lanse edilmişti.

Touchgrind Scooter, öncüllerinden ilham alıyor ama aynı zamanda onlarında üzerinde bir adrenalin hissi ve oynanış zevki verdiği vurgulanıyor. Oyun da aynı zamanda oyuncuların arkadaşları ile ve yaşadıkları şehirde veya ükelerindeki diğer oyuncularla  rekabet etmelerini sağlayacak GPS sistemi de tanıtılmıştı. Touchgrind Scooter oyununu siz de denemek isterseniz aşağıdaki bağlantıdan App Store sayfasına erişebilir, ve oyunu indirebilirsiniz. Yakın gelecekte ise oyunun Android sürümünün geleceğini de unutmadan hatırlatalım.

Touchgrind Scooter Touchgrind Scooter Touchgrind Scooter Touchgrind Scooter Games Ücretsiz 1 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim