Anlık Bildirim

Dogecoin topluluğu DOGE fiyatını yükseltmek için harekete geçti

Bu yılın bahar aylarında büyük yükseliş yakalayan Dogecoin, son zamanlarda Bitcoin'le bağlantılı olarak epey değer kaybetmiş durumda. Yatırımcılar, Dogecoin'in fiyatını artırmak için harekete geçti.

Topluluk harekete geçti: Dogecoin fiyatı artabilir Tam Boyutta Gör

Dogecoin topluluğu popüler meme coin’in fiyatında bir süredir devam eden sert fiyat düşüşleri sonrasında DOGE fiyatını yükseltmek için harekete geçti. Twitter üzerinden örgütlenen Dogecoin destekçileri, popüler varlığın dünya çapında benimsenme oranını arttırmak için #PayMeInDogecoin hashtag’iyle bir çalışma başlattı. 

Bu hashtag çok kısa bir süre içerisinde Twitter’da trend haline geldi. Dogecoin yatırımcıları ve destekçileri bu hashtag’i kullanarak 30 bini aşkın paylaşım yaptı.

Öte yandan geride bıraktığımız son bir yılda yaptığı paylaşımlarla sürekli gündeme gelen Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk ise henüz bu hashtag’e ilişkin herhangi bir paylaşım yapmış değil. 

Dogecoin haberimizin hazırlandığı an itibariyle 0.23 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Dogecoin destekçileri bu çalışmayla DOGE fiyatını 1 doların üzerine yükseltmeyi hedefliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37557 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dogecoin, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim