Anlık Bildirim

TOGG, yerli otomobilin batarya üretimi için seçtiği iş ortağını açıkladı

TOGG'dan yerli otomobilin bataryasıyla ilgili yeni açıklamalar geldi. Batarya modülü ve paketinin Türkiye'de üretileceğini vurgulayan şirket, bunun için hangi şirketle iş birliği yapıldığını açıkladı

TOGG, yerli otomobilin batarya üretimi için seçtiği iş ortağını açıkladı Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yerli otomobilin bataryalarının Türkiye'de üretileceğini daha önce açıklamıştı. Bugün TOGG'dan konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi.

TOGG'dan yapılan açıklamaya göre, yerli otomobilin batarya modülü ve paketi dünyanın önde gelen lityum iyon batarya üreticilerinden biri olan Farasis iş birliğiyle Türkiye'de üretilecek. TOGG'dan yapılan açıklamalar şöyle:

"Planlarımız doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. Dünyanın önde gelen Li-Ion batarya üreticilerinden Farasis ile yaptığımız anlaşmaya göre batarya modülü ve paketini Türkiye’de üreteceğiz.

Batarya tedarikinin yanında imzaladığımız kapsamlı niyet mektubu çerçevesinde Türkiye ve çevresindeki ülkeler için enerji depolama çözümlerini bir ortak girişim şirketi çatısı altında sunarak iş birliğini genişleteceğiz.

Farasis ile kuracağımız ortak girişim şirketiyle Türkiye’de batarya modülü ve paketinin yanında batarya kimyası ve hücresi konusunda yetkinliklerin gelişmesine de katkı sağlayacağız."

TOGG, yerli otomobilin batarya üretimi için seçtiği iş ortağını açıkladı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17189 kez okundu.
79 kişi, toplam 115 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yerli otomobil, TOGG ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim