Anlık Bildirim

TOGG yeni sedan modelini görücüye çıkarıyor

CES 2024 fuarında sahne alacak olan TOGG merakla beklenen yeni sedan modelini görücüye çıkaracak. İlk olarak 2019 yılında gördüğümüz Sedan konsepti oldukça değişti.
TOGG Tam Boyutta Gör
Türkiye'nin yerli elektrikli otomobil markası Togg, yollara çıktığı geçen yıl önemli bir büyüme kaydetti. 15 bin adedin üzerinde satış yapan Togg T10X bu yıl kurasız olarak satışa başlamaya hazırlanırken sedan modelinin üzerindeki örtüler de kalkıyor.

TOGG 10S geliyor

CES fuarlarının vazgeçilmez ismi haline gelen TOGG, CES 2024 fuarında da yerini alacak. Yerli markamızın bu fuarda sedan modelini tanıtması bekleniyor. Firma X platformu üzerinden kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

Aslında TOGG Sedan modelinin ilk bilgileri 2019 yılında verilmişti. CES 2022 fuarında ise C-Sedan modelinin prototipi ilk kez sergilenmişti. 2 yıl aradan sonra yeniden karşımıza çıkacak Sedan modelinde ne tür revizyonların yapıldığı merakla bekleniyor.

Tanıtılacak yeni modelin T10S ismini alması bekleniyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TOGG Sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını, 2025 yılında da seri üretime başlayacağını açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
45798 kez okundu.
21 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, CES 2024 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim