Anlık Bildirim

Tim Cook'tan inovasyon eleştirilerine yanıt: iPhone daha 12 yaşında bir çocuk

Apple'ın patronu Tim Cook, akıllı telefon endüstrisinin "yenilik sunma" konusunda zirveye ulaştığını düşünmüyor. Deneyimli yönetici Apple'ın "inovasyon yeteneğine" inancının tam olduğunu söyledi.

Tim Cook'tan inovasyon eleştirilerine yanıt: iPhone daha 12 yaşında bir çocuk Tam Boyutta Gör

Apple CEO'su Tim Cook, akıllı telefon endüstrisindeki inovasyonun zirveye ulaştığını düşünmüyor. Nikkei Asian Review'a konuşan deneyimli yönetici sektörde maksimum seviyeye ulaşmak için önümüzde daha uzun yıllar olduğunu söyledi.

Cook kısa süre önce verdiği röportajda, 12 yıl önce piyasaya sürülen iPhone'u kastederek "12 yaşındaki bir çocuğa yetişkin diyecek birini tanımıyorum" ifadesini kullandı ve akıllı telefonlarda inovasyonun doruk noktaya ulaştığına yönelik varsayımlara karşı çıktı. Kendisi, Apple'ın "yenilik sunma" konusundaki yeteneklerine son derece güveniyor.

Tim Cook'tan inovasyon eleştirilerine yanıt: iPhone daha 12 yaşında bir çocuk Tam Boyutta Gör

iPhone 12'den beklenti büyük

Apple'ın patronu sözlerinin devamında "Bazen bu adımlar kocaman, bazen daha küçüktür. Ancak önemli olan şey sadece değişim uğruna değişmek değil, her zaman işleri daha iyi hale getirmektir" dedi.

Tim Cook'un bu açıklamaları, iPhone satışlarının son çeyrekte düşmesi ve genel akıllı telefon satışlarının son dönemde aşağı yukarı aynı seviyede olmasına bir yanıt olarak geldi. Apple, 5G desteği ve önemli yeniliklerle çıkması beklenen iPhone 12 için yüksek beklentilere sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4284 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, inovasyon ve tim cook
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim