Anlık Bildirim

TikTok kendi müzik servisini başlatmayı planlıyor

Popüler kısa video uygulaması TikTok, endüstri kaynaklarına göre kendi müzik hizmetini sunmak için hazırlıklara devam ediyor. Hizmet Aralık ayında bazı ülkelerde kullanıma sunulabilir.

TikTok kendi müzik servisini başlatmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Financial Times kaynaklarından elde edilen bilgiye göre TikTok yapımcısı ByteDance, öz kaynaklarından çıkan bir müzik yayın sistemi üzerinde çalışıyor. Bu sistem, tahmin edeceğiniz üzere TikTok videolarında kullanılabilecek kısa klipleri içerecek ve arkadaşlarınızla bunları senkronize olup söylemenize imkan sağlayacak. Hizmetin aylık ücretinin 10 dolardan ucuz olması bekleniyor.

ByteDance rapora göre Sony, Universal ve Warner ile müziklerini lisanslamak için görüşmeler içerisinde. Bu görüşmeler yine rapora göre kısa sürede sonuçlanacak ve Aralık ayında Brezilya, Hindistan ve Endonezya gibi ülkelerde müzik hizmeti kullanıma sunulacak. Hizmetin diğer ülkelerde kullanıma sunulması daha sonra gerçekleşecek.

1 milyardan fazla kullanıcısı olan ByteDance firmasının TikTok ürünü, bir müzik hizmetiyle birleştirildiğinde firmaya bir gelir kapısı daha oluşturacaktır. İyi entegrasyonun kullanıcıların ilgisini çektiğini de dikkate aldığımızda hizmet muhtemelen bolca müşteri bulacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim