Anlık Bildirim

TikTok benzeri Instagram Reels ülkemizde kullanıma açıldı

Instagram’ın geçtiğimiz haftalarda global erişime açmaya başladığı TikTok benzeri Reels video düzenleme aracı ülkemizde de kullanıma sunuldu. Instagram Reels neler sunuyor?

TikTok benzeri Instagram Reels ülkemizde kullanıma açıldı Tam Boyutta Gör

TikTok’un 1 milyardan fazla kullanıcıya ulaşarak yeni bir akımı başlatması sonrasında rakipleri de benzer sistemleri test etmeye başlamıştı. Instagram kendi Reels özelliğini kullanıma sundu.

Instagram Reels nedir?

Instagram Reels uygulama içerisinde bir video düzenleme aracı ve 15 saniyelik müzikli videolar hazırlamanızı veya videolarınıza müzikler eklemenizi sağlıyor. Sonrasında bunları Hikayeler ve Keşfet kısmına yükleyebiliyorsunuz. Bu kısımlarda Reels için özel listeler yer alıyor.

Instagram Reels için platform telif hakkı doğurmayacak bir müzik listesi hazırlamış durumda. Zamanlayıcı ile kullanıcılar eller serbest videolar çekebiliyor ve iki klibi birleştirmek isteyenler için de nesne hizalama yapılabiliyor.

Instagram Reels ülkemizde de kullanıma sunulmuş durumda. Keşfet kısmına giderek hazırlanmış listelere göz atabilirsiniz. Henüz ilk dönemi olduğu için çok fazla parlak fikir görmek mümkün olmayabilir ancak zamanla fazla sayıda kullanıcı bu konsepte ilgi gösterecektir. Instagram Reels özelliğinin TikTok karşısında neler yapacağı merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4895 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, instagram reels ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim