Anlık Bildirim

TikTok, uygulama içi alışveriş ve vitrin özelliği getiriyor

Sosyal medya uygulaması TikTok, uygulama üzerinden kullanıcılarına daha çok fırsat sunmak için Shopify aracılığıyla alışveriş, vitrin ve yeni özellikler getiriyor.

TikTok'a mağazalar ve alışveriş vitrinleri eklenecek Tam Boyutta Gör

Sosyal medya devi TikTok, ürün kataloglarının senkronize edilebileceği ve ödeme için çevrimiçi mağazalara bağlanabilecek TikTok Shopping’i e-ticaret şirketi Shopify aracılığıyla kullanıma sunuyor.

TikTok uygulamasına yeni bir sekme olarak eklenecek özellik, TikTok For Business hesabı bulunan satıcılara sunulacak. Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Kralık’ta başlayacak olan programın betası önümüzdeki haftalarda Kanada’daki bazı kullanıcılara, önümüzdeki aylarda yeni bölgelere açılacak.

Ürün bağlantıları etiket olarak paylaşılabilecek

Yeni programa ek olarak Shopify ve TikTok, kullanıcıların ürün bağlatılarını TikTok gönderilerinde etiketlemelerini sağlayacak ve bu etiketler, kullanıcıların direk satıcının çevrimiçi mağazasına yönlendirilmesini sağlayacak. Instagram'ın da sahip olduğu vitrin özelliğine benzer bir program getiren TikTok, kendi sosyal medya fenomenlerine ve kullanıcılara alışveriş ve imkanı sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim