Anlık Bildirim

Ticari grafen pil gerçeğe dönüştü

Real Graphene isimli bir şirket grafen tabanlı powerbank satışına başladı. Şirket akıllı telefonlar için kitlesel ticari kullanıma neredeyse hazır grafen tabanlı pil de geliştirmiş durumda.

Ticari grafen pil gerçeğe dönüştü Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticilerinin cihazlarında grafen pil kullanmayı planladıklarını birçok kez duyduk ancak şu ana kadar hiçbir şirket bunu hayata geçiremedi. Görünüşe bakılırsa bu durum çok yakında değişebilir.

Real Graphene adlı Amerikan şirketinin temsilcileri, kitlesel ticari kullanıma neredeyse hazır grafen tabanlı piller üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Grafen pilin en büyük avantajı çok hızlı şarj olabilmesi.

Real Graphene CEO'su Samuel Gong, 60 watt'lık bir şarjla 3.000 mAh grafen pilin tam olarak şarj edilmesinin yaklaşık 20 dakika sürdüğünü belirtti. Bu da akıllı telefonların çoğunda kullanılan pillerden birkaç kat daha hızlı şarj olabildiği anlamına geliyor.

Ticari grafen pil gerçeğe dönüştü Tam Boyutta Gör

Grafen tabanlı Powerbank satışı başladı

Deneyimli yönetici, normal akıllı telefon pillerinin önemli bir bozulma olmadan 300 ila 500 şarj döngüsüne dayanabileceğini söyledi. Real Graphene'in pilleri aynı kapasitede yaklaşık 1.500 döngüye dayanabiliyor. Grafen pil çok daha az ısı ürettiğinden daha güvenli bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Şirket, müşterilerine pil ve şarj için gerekli özel bir yonga seti içeren eksiksiz bir batarya çözümü sunduğunu belirtti. Real Graphene, akıllı telefon üreticileriyle grafen tabanlı pil konusunda henüz bir anlaşma imzalanmamasına rağmen Amazon üzerinden powerbank satışına başlamış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9942 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
grafen pil, Real Graphene ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim