Anlık Bildirim

Disney+'ın sevilen Star Wars dizisi The Mandalorian'ın 3. sezonundan yeni bir haber geldi

Disney Plus'ın The Mandalorian dizisinin önemli karakterlerinden Moff Gideon'ı canlandıran Giancarlo Esposito, çekimlerin yakında başlayacağını açıkladı.

The Mandalorian'ın 3. sezon çekimleri başlıyor Tam Boyutta Gör

Disney'in yeni video akış paltformu olan Disney Plus'ın ilk özel içeriklerinden The Mandalorian'ın ilk sezonu 2019 yılında, ikinci sezonu da 2020 yılının sonunda bitti. Hayranlar tarafından bir hayli sevilen dizinin şu anda üçüncü sezonu merakla bekleniyor. Geçtiğimiz saatlerde de Giancarlo Esposito dizi hakkında konuştu.

Çekimler Yakın Başlıyor

Geçtiğimiz günlerde GalaxyCon'a konuşan başarılı oyuncu Giancarlo Esposito, üçüncü sezon çekimlerinin yakın bir zamanda başlayacağını açıkladı. Ayrıca hem bu dizinin hem de The Last of Us dizisinin başrolü olan Pedro Pascal'ı beklemek zorunda olmadıklarını ve onsuz başlayabileceklerini açıkladı. Last of Us çekimleri Haziran 2022'ye kadar sürecek. Ancak Pedro Pascal'ın Mandalorian'da çok gözükmediğini düşünürsek çok da sorun olmayacaktır.

Moff Gideon karakterini canlandıran Giancarlo Esposito, üçüncü sezonda kendi karakterinin bir hayli önemli olacağını belirtmişti. The Mandalorian'ın üçüncü sezonu 2022 yılında yayınlanacak. Bu yılın sonunda ise The Mandalorian ile aynı zaman diliminde geçecek olan The Book of Boba Fett dizisi yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7385 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars, the mandalorian ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim