Anlık Bildirim

The Last of Us Part II'nun demosu, PAX East etkinliğinde oynanabilecek

29 Mayıs 2020 tarihinde piyasaya çıkacak olan The Last of Part II'nun demosu PAX East etkinliği kapsamında oynanabilecek. Demonun 1 saat oynanış süresi sunacağı ifade ediliyor.

The Last of Us Part II'nun demosu, PAX East etkinliğinde oynanabilecek

PlayStation’e çıkmış en başarılı oyunlardan biri olan The Last of Us’ın piyasaya sürülüşünün üzerinden 7 yıl geçti. Orijinal halini PlayStation 3’te Remastered sürümünü ise PlayStation 4’te oynama fırsatı bulduğumuz oyunun devamı The Last of Us Part II, uzun bir süredir geliştiriliyor. En son 29 Mayıs 2020 tarihine ertelenen oyun için bekleyiş devam ederken geliştirici stüdyo Naughty Dog’dan sevindirici bir haber geldi.

Stüdyo, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda oyunun çıkışına dair ilk somut adımın atıldığını duyururken ABD'nin Boston şehrinde 27 Şubat’ta başlayacak PAX East etkinliğinde The Last of Us Part II’nun demosunun oynanabileceğini belirtti.

Ellie ve kız arkadaşı Dina’yı görebileceğimiz “Devriye(Patrol)” adı verilen demoda, ikilinin Jackson’ın civarında yer alan bölgeleri infected’lardan temizlemesini sağlayacağız. Demonun yaklaşık 1 saatlik oynanış süresi sunacağı ifade ediliyor.

Demoyu deneyimlemek isteyen hayranlar için ise üzücü bir haber veren Naughty Dog, fuar alanındaki yer sıkıntısından dolayı sadece randevu usulüyle ziyaretçilerin kabul edileceğini ve bunun için de Google Play ve Apple Store’da yer alan Experience PlayStation uygulamasının kullanılması gerektiğini belirtmiş. 1 Mart’a kadar sürecek olan PAX East kapsamında her gün yeni randevular oluşturulacağı belirtmeden de geçmeyelim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sony.psexp2016&hl=en

https://apps.apple.com/us/app/experience-playstation/id1168796340

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim