Anlık Bildirim

The Last of Us 2 ertelendi: İşte yeni çıkış tarihi

The Last of Us Part II için sürpriz bir erteleme kararı geldi. Oyunun çıkış tarihi üç ay ileriye alındı.

The Last of Us 2 ertelendi: İşte yeni çıkış tarihi

Son yılların en heyecanla beklenen oyunlarından olan The Last of Us Part II için sürpriz bir erteleme kararı geldi. Sony ve Naughty Dog tarafından bugün yapılan ortak açıklamaya göre oyunun yeni çıkış tarihi 29 Mayıs 2020 olarak belirlenmiş. 

Sony, The Last of Us Part II'nin çıkış tarihini 21 Şubat 2020 olarak henüz geçtiğimiz ay ilk kez açıklanmıştı. Erteleme kararının bundan sadece bir ay sonra alınmış olması biraz ilginç olmuş. Konuyla ilgili bir blog yazısı yayınlayan yaratıcı yönetmen Neil Druckmann, kararın nedeni olarak oyunun henüz Naughty Dog'un istediği standartlara ulaşmamış olmasını göstermiş.

Druckmann, "Önümüzde iki seçeneceğimiz vardı: Oyunun bazı kısımlarından taviz vermek veya biraz daha zaman istemek. Biz burada ikincisini tercih ettik. Yeni çıkış tarihi, oyunu tam olarak bizi tatmin edecek şekilde tamamlamamıza yardımcı olacak. Ayrıca ekibimizin üzerindeki stresi de böylece azaltmış olacağız." şeklinde konuştu.

The Last of Us oyunu ilk olarak 2013 yılında PlayStation 3 için piyasaya sürülmüştü. Daha sonra remastered olarak PlayStation 4 için de yayınlanan The Last of Us, kıyamet sonrası dünyası ve etkileyici hikayesiyle oyunseverlerin büyük beğenisini kazanmış ve onlarca farklı ödülün de sahibi olmuştu.

The Last of Us şimdi ikinci kısmıyla tekrar oyunseverlerle buluşuyor. 2016'daki duyurudan bu yana büyük bir heyecanla beklenen yeni oyunda, büyümüş Ellie'yi başrolde görüyoruz. The Last of Us Part II, bu jenerasyonun muhtemelen son büyük oyunlarından olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6074 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the last of us part ii, the last of us 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim