Anlık Bildirim

The Falcon and the Winter Soldier dizisinden etkileyici yeni fragman

19 Mart'ta Disney Plus platformunda seyircilerle buluşacak olan The Falcon and the Winter Soldier dizisinden ikinci uzun fragman yayınlandı.

The Falcon and the Winter Soldier dizisinden etkileyici yeni fragman Tam Boyutta Gör

Disney Plus platformunda yayınlanacak olan yeni Marvel dizilerinden olan The Falcon and the Winter Soldier dizisinden bugün yeni bir fragman daha geldi. Marvel'ın iki sevilen karakterini bir araya getiren dizi yeni fragmanıyla seyircileri etkilemeyi başardı.

The Falcon and the Winter Soldier dizisinin oyuncu kadrosunda Sebastian Stan (Bucky Barnes), Anthony Mackie (Sam Wilson), Daniel Brühl (Baron Zemo), Emily VanCamp (Sharon Carter) ve Wyett Russell (US Agent/John Walker) gibi isimler yer alıyor. Captain America: Civil War filminden tanıdğımız Baron Zemo'nun geri dönüyor olması oldukça ilginç olacak. Baron Zemo bu sefer çizgi romanlarki ikonik maskesiyle karşımıza çıkıyor 

Avengers: Endgame'in sonunda Kaptan Amerika kalkanını Sam Wilson'a devretmişti. Yeni dizide Falcon karakterini kalkana ve kalkanın getirdiği sorumluluğa alışmaya çalışırken görüyoruz. Falcon'un yeni Kaptan Amerika'ya dönüşümü biraz zamana alacak gibi.

6 bölümden oluşan The Falcon and the Winter Soldier dizisi 19 Mart'ta Disney Plus platformunda seyircilerle buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim