Anlık Bildirim

Ritmik Tetris oyunu Tetris Beat, Apple Arcade için çıktı

Popüler oyun markası Tetris'in ritmik oyunu Tetris Beat, Apple'ın abonelik servisi Apple Arcade için çıkışını gerçekleştirdi.

Tetris Beat, Apple Arcade için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini N3TWORK Inc.'in yaptığı ritmik Tetris oyunu Tetris Beat'ten Apple Arcade aboneleri için güzel haber geldi.

Tetris Beat, Apple'ın abonelik sistemi olan Apple Arcade için çıkışını gerçekleştirdi. Şu anda Apple Arcade üzerinden indirip oynayabilirsiniz. Apple Arcade, ilk ay için ücretsiz ardından aylık 34,99 TL. Oyunun detaylarını, mağaza sayfasını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 

Tetris Beat Fragman

Dünyaca ünlü Tetris bulmaca oyunu, popüler oynanış tarzını özel müziklerle ve yenilikçi ritim mekanikleriyle birleştirerek yeni bir tempo bloku yaratıyor. Oyun; Alison Wonderland, GARZA, Hannah Diamond, Octo Octa, Dauwd, CINTHIE ve daha fazlasının yer aldığı çok çeşitli bir müzisyen kadrosu içeriyor ve her ay günümüzün en popüler sanatçılarından yeni yeteneklere kadar değişen yeni özel şarkılar ekleniyor.

Tetris Beat'te oyuncular, en büyük kombo zincirini oluşturup yüksek puanlar kazanmak için Tetriminos'u ritme ayak uydurarak tempoya uygun bir şekilde döndürür ve bırakır. Geleneksel popüler oynanış deneyimini arayan tetris tutkunları ise oyun müziğini de seçebildikleri Marathon mode'u deneyebilir.

Tetris® Beat Tetris® Beat Tetris® Beat Tetris® Beat Games 1,3 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim