Anlık Bildirim

Tesla Cybertruck'ın "kırılan camı" tişörte dönüştü

Tesla Cybertruck'ın lansmanı sırasında araçtaki zırhlı camlarının sağlamlığını göstermek için yapılan test hayal kırıklığı ile sonuçlanmıştı. Şirket bu durumu fırsata çevirdi.

Tesla Cybertruck'ın 'kırılan camı' tişörte dönüştü Tam Boyutta Gör

Tesla'nın Cybertruck adlı elektrikli pickup'ının tanıtımı sırasında, araçta kullanılan zırhlı camın dayanıklılığını göstermek için sahnede bir şov yapılması planlanmıştı. Ancak işler istenildiği gibi gitmedi.

Şirketin baş tasarımcısı Franz von Holzhausen tarafından Cybertruck'ın zırhlı camına fırlatılan beyzbol topu büyüklüğündeki metal top, daha ilk denemede kurşun geçirmez olduğu iddia edilen camı ciddi şekilde çatlattı.

Tesla Cybertruck'ın 'kırılan camı' tişörte dönüştü Tam Boyutta Gör

Fiyatı 35 dolar

Lansman etkinliğinde böyle olumsuz bir olayla karşılaşan Tesla, bu kötü anıyı yüzlerde gülümsemeye çevirecek bir ürün çıkardı. Şirket, metal topun darbesi nedeniyle camda oluşan kırığın desenini bir tişörte basarak satışa sundu.

Tesla Cybertruck'ın 'kırılan camı' tişörte dönüştü Tam Boyutta Gör

Cybertruck Bulletproof Tee adlı tişört 35 dolara satılıyor.Tesla buna ek olarak Cybertruck temalı farklı kıyafetler ve aksesuarlar de çıkardı. Ancak diğer ürünlerde kırık cam gibi eğlenceli göndermeler bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim