Anlık Bildirim

Tencent, Back 4 Blood geliştiricisi Turtle Rock Studios’u satın aldı

Left 4 Dead’in geliştiricisi Turtle Rock Studios, birçok popüler oyunun arkasında olan Çin devi Tencent tarafından satın alındı. Firma, bağımsız bir şekilde California’da varlığını sürdürecek.

Tencent, Turtle Rock Studios'u satın aldı Tam Boyutta Gör

En popüler zombi oyunlarından olan Left 4 Dead’in geliştiricisi Turtle Rock Studios, uzun bir süre ara sonrası Back 4 Blood ile tekrar sahneye çıktı. Görünüşe bakılırsa, Turtle Rock Studios, yeni oyunu ile Tencent’in ilgisini çekmiş.

Tencent, Turtle Rock Studios’u satın aldı

Call of Duty: Mobile’in geliştiricisi, Riot Games’in sahibi ve Epic Games’te %40 hisseye sahip olan dev Çin firması Tencent, Turtle Rock Studios’un sahibi olan Slamfire’ı satın alıyor. Tencent, sahip olduğu firmaların yanı sıra DayZ’in geliştiricisi Bohemia Interactive ve Remedy Entertainment gibi firmalarda da hisselere sahip.

Turtle Rock Studios, bağımsız olmaya devam edecek

Tencent, Turtle Rock Studios'u satın aldı Tam Boyutta Gör

Turtle Rock tarafından yapılan basın açıklamasına göre stüdyo, California’da aynı liderlik ekibi tarafından yönetilecek ve operasyonlarını bağımsız bir şekilde yönetecek. Ayrıca Turtle Rock, Back 4 Blood’ün bir seriye dönüşeceğini ve gelecekte de bu seri için çalışacaklarını açıkladı. Tencent tarafından satın alınmasının da AAA evreni oluşturmalarına katkı sağlayacağını söyleyen Turtle Rock, gelecek için umutlu gözüküyor. Bakalım Back 4 Blood serisi nasıl bir yönde devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim