Anlık Bildirim

Telefonların yerini alacağı söylenen Humane Ai Pin için tarih verildi

Eski Apple çalışanları tarafından tasarlanan Humane AI Pin için ilk sevkiyat tarihi paylaşıldı. Akıllı telefonların yerini alacağı söylenen cihaz, 2024'ün ilk çeyreğinde kullanıcılara sunulacak.
Telefonların yerini alacak: Humane Ai Pin için tarih verildi! Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi eski Apple çalışanları tarafından kurulan Humane, bir süredir akıllı telefonların yerini alacağı söylenen Ai Pin ile gündemde. Öyle ki geçtiğimiz Kasım ayında tanıtılan bu cihaz, ön siparişe açılmış ve özellikleri ile ses getirmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise Humane Ai Pin için ilk sevkiyat tarihi paylaşıldı. 

Humane Ai Pin için tarih verildi

X üzerinden yaptığı paylaşımda Humane, AI Pin'in ilk sevkiyatların Mart 2024'te başlayacağını duyurdu. Sevkiyat aşaması ise kullanıcı siparişlerinin sırasına göre önceliklendirilecek ve ilk sipariş verenlere öncelik tanınacak.

Kaçıranlar için Humane'nin arkasında Apple'da 21 yıldan fazla tasarım geçmişi bulunan Imran Chaudhri ve 8 yıldan fazla iOS ile macOS  üzerinde görev yapmış Bethany Bongiorno yer alıyor. 699 dolar fiyat etiketiyle tanıtılan Humane AI Pin içinse, yapay zeka tarafından desteklenen giyilebilir bir cihaz diyebiliriz.

Pin'in birincil görevi, şirketin AI Mic adını verdiği yazılım aracılığıyla GPT-4 gibi AI modellerine bağlanmak. Özel bir projektör ve Snapdragon yonga setinden güç alan giyilebilir cihaz, hemen aşağıda görebileceğiniz gibi AI entegrasyonu, dil çevirisi, ses tabanlı mesajlaşma, bilgi arama ve e-posta kontrolü gibi birçok işleve olanak tanıyor. 

Humane Ai Pin, halihazırda ABD'de bulunan kullanıcılar tarafından ön sipariş edilebiliyor. Ancak etkin bir şekilde kullanabilmek ve oluşturulan içerikleri yönetmek için kullanıcılardan aylık 24 dolarlık T-Mobile aboneliği talep ediliyor. Giyilebilir cihazın küresel pazara sunulup sunulmayacağı ise henüz açıklanmadı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5736 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Humane AI Pin, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim