Anlık Bildirim

Tecno evinizi şenlendirmeye geliyor

Tecno Dynamic 1 evcil robot köpek havlıyor, pati veriyor ve eğlenceli oyunlar oynayabiliyor. Sesli komut ile gerçek bir köpek gibi robotunuzu eğitebilirsiniz.   
Tecno Dynamic 1 Tam Boyutta Gör
Boston Dynamics gibi firmaların aksine Tecno Dynamic 1 robot köpek evde size pati vermek için geliştirilmiş. Havlıyor ve sahibi ile etkileşime girerek eğlenceli oyunlar oynayabiliyor. Şarjı da 90 dakika gidiyor.

Tecno Dynamic 1 evinizin sevimli köpeği

Tecno Dynamic 1 robot köpek biraz daha aile bireylerini eğlendirmek için geliştirilmiş. Alman Shepherd köpeklerinden ilham alan Tecno, barındırdığı 45 Nm/Kg torq sayesinde merdivenleri akıcı şekilde tırmanabiliyor.

AI HyperSense Fusion System ve Intel Real Sense D430 derinlik kamerası sayesinde engelleri algılayabilen robot havlıyor, pati veriyor. Algoritma çözümlerini ise 8 çekirdekli bir ARM işlemci üstleniyor.

64GB hafızası olan köpekte Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 yer alıyor. 15000mAh batarya 90 dakikalık çalışma süresi sağlıyor ve değiştirilebiliyor. Sesli komut yanında uygulama üzerinden de kontrol edilebiliyor. Henüz robot köpek ne zaman satışa çıkacak açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim