Anlık Bildirim

TCG Anadolu'ya yerli savaş yönetim yazılımı entegre ediliyor

MİLGEM Projesi kapsamında geliştirilen TCG Kınalıada'nın ardından TCG Anadolu gemisi de yerli savaş yönetim yazılımına kavuşuyor.

TCG Anadolu'ya yerli savaş yönetim yazılımı entegre ediliyor Tam Boyutta Gör

Türkiye’nin en büyük gemisi olacak TCG Anadolu gemisi, yerli yazılıma kavuşuyor. TCG Kınalıada’da kullanılan Ağ Destekli Veri Entegre Savaş Yönetimi, TCG Anadolu’ya entegre ediliyor. Çalışmalara başlandı.

HAVELSAN tarafından geliştirilen Advent Ağ Destekli Veri Entegre Savaş Yönetimi platformunun TCG Anadolu’ya entegrasyon çalışmalarının 2020’de tamamlanması planlanıyor. Bu platform sayesinde savaş gemilerinin yönetimi ve savaşma yetenekleri arttırılıyor. Geminin bütün silah ve sensörleri platform üzerinden yönetilebiliyor.

Bu platform sayesinde filodaki tüm gemiler tek gemiymiş gibi hareket ediyor. Filodaki herhangi bir gemiden, komutan, diğer bütün gemilerin silah ve sensörlerine hükmedebiliyor. Verilerini görebiliyor, silahlara talimat verebiliyor.

HAVELSAN, TCG Anadolu'da Savaş Yönetim Sistemi'nin yanı sıra platform verilerinin dağıtımını sağlayan Gemi Bilgi Dağıtım Sistemi, bilgi sistemleri altyapısı oluşturan Gemi Bilgi Sistemi, milli ve NATO otomatik mesajlaşma alma ve dağıtım hizmetlerini sağlıyor. TCG Anadolu, Türkiye'nin en büyük savaş gemisi olacak. Bu yılın sonunda Deniz Kuvvetlerine teslim edilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5012 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tcg anadolu, milgem ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim