Anlık Bildirim

Tasarımcı ve yazılımcılar arasındaki iletişim problemine yerli çözüm: Zeplin

Türk girişimciler tarafından geliştirilen Zeplin, web site ve uygulama tasarımlarının kolayca yazılım ekibine aktarılması ve bu tasarımın koda dönüştürülmesinde köprü görevi üstleniyor.

Tasarımcı ve yazılımcılar arasındaki iletişim problemine yerli çözüm: Zeplin Tam Boyutta Gör

Yerli girişim Zeplin, tasarım ve yazılım geliştiriciler arasındaki iletişim problemlerine çözüm olmayı amaçlıyor. 2014 yılında ortaya çıkan Zeplin, geçtiğimiz hafta 2.7 sürümünü kullanıma sundu.

Zeplin, ortak bir projede çalışan tasarımcılar ile yazılımcılar arasında köprü görevi üstleniyor. Uygulama ve web sitelerin tasarım ekranlarının koda dönüştükten aynı şekilde gözükmesi için yardımcı bileşenler içeriyor.

Sketch, Adobe XD, Figma ve Adobe Photoshop CC’de hazırlanan tasarımlar, tek tuşla Zeplin’e aktarılabiliyor. Yazılımcılar, Zeplin’e eklenen tasarımdaki boyutları, renkleri, fontları vs. kendine uygun dilde görüntüleyebiliyor.

Tasarımcı ve yazılımcılar arasındaki iletişim problemine yerli çözüm: Zeplin Tam Boyutta Gör

Zeplin, takım çalışmasını kolaylaştıran özelliklere de sahip. Yorum yazma, not ekleme, paylaşma ve kişi atama gibi aksiyonlar gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca Slack ve Trello entegrasyonu özelliğine de sahip.

Dört farklı abonelik tipi bulunuyor. Ücretsiz abonelik seçeneğinde yalnızca 1 projeyi yönetmenize izin verirken, daha fazlası için aylık 130 dolara varan ödeme planı ortaya çıkıyor. Zeplin hakkında daha fazla bilgi için Zeplin.io adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim