Anlık Bildirim

Tarayıcıdan Counter Strike 1.6 oynayın

Hayatta kalma türünün belki de bugünlere gelmesini sağlayan Counter Strike halen popüler bir oyun durumunda. CS Club tarayıcı üzerinden oyunu oynamanızı sağlıyor.

Tarayıcıdan Counter Strike 1.6 oynayın Tam Boyutta Gör

20 yıl öncesinin devrim yapan ve halen aynı heyecanla kendisini oynatmayı beceren oyunu Counter Strike tarayıcılarda da kendisine yer buluyor. CS Club tarayıcı üzerinden akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz bir platform.

CS 1.6 tarayıcıda

1999 yılında Half Life modu olarak hayatına başlayan Counter Strike, büyük ilgi görünce 2000 yılında Valve tarafından satın alınmış ve bağımsız bir oyun haline gelmişti. O günden bu yana da oyun dünyasında ayrı bir yere sahip.

CS Club platformu CS meraklılarına tarayıcı üzerinden akıcı bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. Sunucuyu seçtikten sonra belirli bir boyutta kütüphane indiriliyor ve sonrasında oyuna giriyor. Hali hazırda platformun oldukça yoğun olduğu gözleniyor.

Türkçe desteği de olan sitede sunucu satın alarak ve özelleştirerek geliştiricilere gelir kazandırabilir, bu sayede kendi ortamınızı da kurabilirsiniz. Standart sunucular ücretsiz.

CS Club linki

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim