Anlık Bildirim

Tamamen analog Asus ROG Theta Electret oyuncu kulaklığı duyuruldu

Asus ROG Theta Electret kablolu kulaklık tamamen analog olması ile dikkat çekiyor. Çift sürücü ile ses kalitesi artarken USB DAC veya RGB gibi dijital sistemlere yer verilmiyor.

Tamamen analog Asus ROG Theta Electret oyuncu kulaklığı duyuruldu Tam Boyutta Gör

Oyuncu donanımları pazarının lideri durumunda olan Asus bu hafta oyunculara yönelik olarak üst seviye ses kalitesi sunan yeni bir kulaklık modeli duyurdu. Asus ROG Theta Electret çift sürücü ile dikkat çekiyor.

Asus ROG Theta Electret özellikleri

Asus ROG Theta Electret kulaklık modeli geçen yılın Asus ROG Theta modelinin premium versiyonu olarak dikkat çekiyor. Kulaklıkda yer alan 120mm electret sürücü 20-40000Hz arasında hassas yüksek ve orta frekans üretiyor. 40mm geleneksel neodim sürücü ise bassları üretiyor. Her iki sürücü de özel bir hava odasında muhafaza ediliyor.

Kulaklığın dikkat çeken tarafı tamamen analog konsepte dayalı olması. USB DAC dönüştürücü veya RGB logo yer almıyor. Mikrofon da analog ve ayrılabilir. Bağlantı 3.5mm kulaklık girişi üzerinden sağlanıyor. Kulaklık ve mikrofon için ayrı jak veya tek bir jak kullanılabiliyor. Asus ROG Theta Electret için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Tamamen analog Asus ROG Theta Electret oyuncu kulaklığı duyuruldu Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim