Anlık Bildirim

SüngerBob Kare Pantolon ile lokantaların efendisi olun

SpongeBob: Krusty Cook-Off adındaki mobil oyunda SüngerBob olarak yeni kurulan kahvaltı salonunda krep yapıyor ve giderek hızlanan müşterilere yetişmeye çalışıyorsunuz.

SüngerBob Kare Pantolon ile lokantaların efendisi olun Tam Boyutta Gör

Animasyon dünyasının fenomenlerinden SüngerBob Kare Pantolon zaman zaman mobil oyunlarıyla ekranlarımıza konuk oluyor. SpongeBob: Krusty Cook-Off adlı oyun bir zaman ve malzeme yönetimi üzerine odaklanıyor.

SpongeBob: Krusty Cook-Off neler sunuyor?

SpongeBob: Krusty Cook-Off oyununda SüngerBob Kare Pantolon karakterini oynuyoruz. Bay Yengeç bu kez bir kahvaltı salonu işletmek istiyor ve görevi SüngerBob’a veriyor. Evinin dışında kurulan küçük salonda SüngerBob müşterilerine yetişmeye çalışıyor.

Müşterilerin krep ve kahve siparişlerini hazırlarken kazandığınız paralarla ocak ve kahve makinasını geliştirmeniz gerekiyor. Zira hızlanan siparişlere çok kalabalık malzeme arasında yetişmeniz imkansız olabiliyor. Müşterilerin siparişlerini dikkatli takip etmek ve dağıtmak şart.

Patrick, Squidward, Sandy gibi karakterler ile etkileşime girdiğiniz oyunda Krusty Krab ve Sandy’s Treedome mekanlarında da farklı yemekler pişiriyorsunuz. Yüzlerce bölümün olduğu oyuna yeni içerikler sürekli eklenecek.

SpongeBob: Krusty Cook-Off SpongeBob: Krusty Cook-Off SpongeBob: Krusty Cook-Off SpongeBob: Krusty Cook-Off Tilting Point Çevrimdışı Ücretsiz

SpongeBob: Krusty Cook-Off SpongeBob: Krusty Cook-Off SpongeBob: Krusty Cook-Off SpongeBob: Krusty Cook-Off Games Ücretsiz 294,2 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim