Anlık Bildirim

Subaru Forester'a Sport donanım seviyesi geldi

Subaru Forester'ın Sport donanım seviyesi, ABD pazarının ardından Avrupa’da ve Türkiye’de de e-Boxer motorla birlikte bayilerde yerini alacak. Konuyla ilgili detaylar haberimizde:

Subaru Forester'a Sport donanım seviyesi geldi

Geçtiğimiz yılın sonunda Türkiye'de satışa sunulan Subaru Forester'a yeni donanım seçeneği geldi. Ülkemizde e-Boxer hibrit versiyonuyla satılan Subaru Forester, Sport donanım seviyesiyle de tercih edilebilecek.

Subaru Forester'ın Sport donanım seviyesinde ön sis far çerçeveleri, ön ızgara, krom kapı çerçeveleri ve tampon koruyucu kaplamalar üzerindeki krom ve gri renkli detaylar yerine parlak ve mat siyah kaplamalar yer alıyor. Forester Sport'taki siyah renkli 18 inç alüminyum jantlar ve arka tavan spoyleri de diğer versiyonlara göre daha farklı tasarıma sahip.

Subaru Forester'a Sport donanım seviyesi geldi

Ön, yan ve arka tampon kaplamaları üzerinde e-Xclusive ve e-Xtreme modellerinde yer alan gri renkli koruyucular ve siyah kaplamalar, yerini “red-orange” turuncu tasarımlı şeritlere bırakıyor. Subaru Forester e-BOXER Sport versiyonunun tavan raylarındaki bağlantı noktalarında da turuncu kaplamalar dikkat çekiyor.

Kabin içindeki koyu gri renkli parçalı deri/kumaş kaplamalar turuncu dikişlerle vurgulanarak öne çıkartılıyor. Ayrıca, Forester Sport’un iç mekanında havalandırma ızgara kapaklarından, orta saklama bölmesine kadar birçok bölümde; dikkat çekici turuncu renkli sportif detay kullanılıyor.

Forester Sport'un kaputunun altında ise, hafif hibrit 2.0 litrelik motor yer alıyor. Bu motor 150 beygir güç üretirken, elektrik motoru da 12.3 kw güç üretiyor. Subaru Forester e-BOXER Sport, Ekim ayının ikinci yarısından itibaren Subaru Showroom’larında yerini alacak.

Subaru Forester güncel fiyat listesi şöyle:

2.0i e-Xtra 669.732 TL
2.0i e-Xtreme 685.220 TL
2.0i e-Sport 685.220 TL
2.0i e-Xclusive 725.487 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7218 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, subaru forester fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim