Anlık Bildirim

Steam Oyun Festivali Başlıyor! 500'den fazla oyunu ücretsiz deneyebileceksiniz

Steam'in son birkaç yıldır yıl içerisinde birkaç kez düzenlediği Steam Oyun Festivali'nin bir yenisi daha duyuruldu. Bu sefer 500'den fazla oyunun demosu erişime açılacak.

Steam Oyun Festivali Başlıyor! 500'den fazla oyunu ücretsiz deneyebileceksiniz Tam Boyutta Gör

PC oyunculuğunun artık en vazgeçilmez platformu olan Steam, yeni oyun festivali için hazırlanıyor. Bu sefer çok daha fazla oyunu deneyebileceğiz. 

Geçtiğimiz saatlerde Valve, yeni Steam Oyun Festivali'nin ne zaman başlayacağını duyurdu. Duyuruya göre Steam Oyun Festivali 3 Şubat 2021'de başlayıp 9 Şubat 2021'de son bulacak. Bu festivalde 500'den fazla oyunun demosunu deneyebileceksiniz ve oyunlar ile ilgili canlı yayınlara katılıp geliştiriciler ile sohbet edebileceksiniz. 

Festival tam olarak 3 Şubat'ta Türkiye saati ile 21.00'da başlayacak. Ayrıca bu sefer ek olarak bir açılış canlı yayını da yapılacak ve onu da Twitch ve Steam üzerinden izleyebilceksiniz. Festivalin resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Festival için yayınlanan videoyu da aşağıda bulabilirsiniz. 

Son olarak 11 Şubat'ta başlayıp 15 Şubat'ta bitecek bir Steam indirimi olacağını hatırlatalım. İndirimler başladığında sizlere tekrar aktaracağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34394 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, festival ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim