Anlık Bildirim

Steam'in yeni kütüphane tasarımı herkes için kullanıma açıldı

Valve, yeni Steam kütüphane sayfasını herkes için kullanıma açtı. Steam uygulamasını güncelleyerek yeni 'modern' tasarımı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Steam'in yeni kütüphane tasarımı herkes için kullanıma açıldı Tam Boyutta Gör

Steam'in bir süredir açık betada test ettiği yeni kütüphane tasarımı nihayet herkes için kullanıma açıldı. Yeni tasarıma geçmek için Steam'i güncellemeniz yeterli olacak. Uygulamayı birkaç kez açıp kapatmanız gerekebilir.

Yeni tasarımın en dikkat çeken noktası 'modern' görünüşü olmuş. Steam'in eski kütüphane sayfası bildiğiniz gibi eleştiriler alıyordu. Yeni tasarım hem görsel anlamda hem de işlevsellik olarak epey bir yenilik içeriyor.

Yeni Steam kütüphane sayfası:

Steam'in yeni kütüphane tasarımı herkes için kullanıma açıldı Tam Boyutta Gör

Sayfanın en üst kısmında yer alan 'Yenilikler' kısmı işlevsellik anlamında özellikle dikkat çeken noktalardan. Kütüphanenizdeki oyunlarla ilgili yeni güncellemeleri/haberleri hızlı bir şekilde burada görebileceksiniz. Direkt olarak oyun geliştiricileri tarafından yayınlanan yazılar bu kısımda yer alacak.

Valve yeni tasarımda kategorileştirme özelliklerine dikkat çekiyor. Son Oyunlar'ın altındaki kısımları istediğiniz şekilde düzenleyebiliyorsunuz. Örneğin 'Korku Oyunları' ismiyle bir kategori açıp buraya istediğini oyunları ekleyebiliyorsunuz. Bu şekilde kütüphaneniz daha derli toplu bir görünüşe kavuşuyor.

Arkadaşlarınızın hangi oyunları oynadığı da yine artık kütüphanede görülebiliyor. Örneğin yukarıdaki görselde Tekken 7 oyununun hemen sağ alt köşesinde üç farklı arkadaş ikonu var.

Steam'in yeni kütüphane sayfasıyla ilgili yayınladığı yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5937 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, Valve ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim