Anlık Bildirim

Starlink'in Türkiye'ye gelmesini bekleyenlere müjde: Depozito ücretinde büyük indirim!

Starlink, depozito ücretini 99 dolardan 9 dolara düşürdü. Depozito ücretini ödeyerek Starlink'e öncelikli erişim fırsatı elde edebilirsiniz.                      
Starlink depozito ücretinde büyük indirim! Tam Boyutta Gör
Elon Musk’ın uydudan internet sağlayan Starlink servisinin depozito ücretinde ciddi indirime gidildi. Türkiye dahil olmak üzere pek çok ülkede depozito ücreti 99 dolardan 9 dolara düştü.

Starlink'in henüz aktif olmadığı ülkelerde kullanıcılar depozito ücretini ödeyerek yerini şimdiden ayırtabiliyor. Depozito ücretini ödeyen kullanıcılar, Starlink aktif olduktan sonra öncelikli erişim hakkı elde ediyor. Starlink, 2024 yılında Türkiye’de kullanıma sunulacak. 9 dolarlık depozito ücretini ödeyerek öncelikli erişim fırsatı elde edebilirsiniz.

Starlink’i kullanabilmek için depozito ücretini ödemek yetmiyor. Uyduya bağlanabilmeniz için anten görevi gören Starlink yer istasyonunu satın almanız gerekiyor. Bu istasyonlar için bir defaya mahsus olarak 600 dolarlık bir ödeme yapmanız gerekiyor. Sonrasında aylık Starlink abonelik ücretini ödeyerek Starlink hizmetinden taahhütsüz ve limitsiz olarak yararlanabilirsiniz. Starlink, ABD’de aylık 110 dolar olarak ücretlendiriliyor.

Starlink, Türkiye’deki kullanıcılara hizmet sunmak için girişimlerini başlattı. Starlink’in web sayfasındaki bilgilendirmeye göre 2024 yılında Türkiye’de hizmet verilmesi planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14843 kez okundu.
45 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
starlink, uydudan internet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim