Anlık Bildirim

Starfield, çıkış yaptığı gün tüm platformlarda 1 milyon eş zamanlı oyuncuyu geçti

Steam en çok satan oyunlar listesinde ikinci sırada olan Starfield, Çarşamba günü 1 milyon eş zamanlı oyuncuyu geçti. Xbox başkanı, tüm oyunculara teşekkür mesajı iletti.
Starfield Steam eş zamanlı oyuncu sayısı 1 milyon Tam Boyutta Gör
Bethesda Game Studios’un bilim kurgu RPG türünde yeni oyunu Starfield, 6 Eylül’de çıkış yaptı ve şu anda Steam’de en çok satan 2. oyun. Microsoft Xbox’ın patronu Phil Spencer, Çarşamba günü oyunun tüm platformlarda bir milyon eş zamanlı oyuncuyu aştığını paylaştı.

Microsoft Store'daki PC oyuncuları, Xbox oyuncuları veya Xbox Bulut Oyun oyuncuları için belirli bir sayı paylaşılmadı ancak Valve'ın Steam platformunda eş zamanlı oyuncu sayısı hakkında bir bilgimiz var. Valve’ın Steam oyuncu istatistikleri sayfasına göre, Starfield, Çarşamba günü 269.177 kişisel eş zamanlı oyuncu zirvesine ulaştı. Kıyaslama açısından, bir başka tek oyunculu RPG olan Baldur's Gate 3, Çarşamba günü 373.504 oyuncu zirvesine ulaşarak dördüncü sırada yerini aldı. Listede ilk üçte Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 ve PUBG var.

Steam en çok satan oyunlarda ikinci sırada

Bu hafta sonu Starfield’ın daha yüksek Steam eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşması bekleniyor. Oyun, şu anda Steam’de en çok satan oyunlar arasında ikinci sırada. 7 Eylül itibarıyla Steam en çok satanlar listesi şu şekilde:

  1. Counter-Strike: Global Offensive
  2. Starfield
  3. Apex Legends
  4. Baldur’s Gate 3
  5. PUBG: Battlegrounds
  6. Hogwarts Legacy
  7. EA Sports FC 24
  8. Dota 2
  9. GTA V
  10. Assassin’s Creed Valhalla

Kaynakça https://twitter.com/XboxP3/status/1699621881421471889 https://store.steampowered.com/charts/mostplayed https://store.steampowered.com/charts/topselling/TR Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2267 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
starfield, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim