Anlık Bildirim

Star Wars Jedi: Fallen Order büyük başarı elde etti

Palpatine katliamından kurtulan Cal adındaki genç padawan'ın seçimleri ile yön verdiği tek kişilik Star Wars Jedi: Fallen Order, firmanın bile beklentilerinden daha yüksek bir satış rakamı yakaladı.

Star Wars Jedi: Fallen Order büyük başarı elde etti Tam Boyutta Gör

2013 yılında Disney'in Lucasfilm ve haliyle tüm Star Wars evrenini satın almasından sonra doğru dürüst bir Star Wars oyunu yapılmadığı konusunda sıkça eleştiriler duymuştuk. Bu eleştiriler Respawn imzalı Star Wars Jedi: Fallen Order ile son buldu.

Star Wars Jedi: Fallen Order ne kadar sattı?

Pek çok eleştirmen tarafından son 7 yılın en iyi Star Wars oyunu olarak gösterilen Fallen Order, oyuncu tarafında da karşılık buldu. EA tarafından yapılan açıklamaya göre Fallen Order beklentileri aşarak 8 milyon kopya sattı.

Firmanın beklentisi geçen yılın son çeyreğinde 6-8 milyon arası kopya, bu yılın ilk çeyreğinde de 2 milyon daha kopya yönündeydi. İnternete bağlı servislerin olmadığı oyun muhtemelen yılın ilk çeyreği bittiğinde 12-13 milyon civarı kopya satmış olacak.

Fallen Order oyunu Episode III: Revenge of the Sith ve Order 66 olaylarından sonrasını konu ediniyor. İmparator Palpatine'nin tüm Jedi'leri yok ettiği saldırılardan sağ kurtulan genç padawan Cal, kurtaramadığı insanlar nedeniyle suçluluk duymakta ve travma yaşamaktadır. Eğitimini de tamamlayamamış olan Cal oyun boyunca yapacağı seçimlerle kaderini belirleyecektir.

Tek kişilik bir hikaye modu ile büyük başarı sağlayan Fallen Order oyununun sonraki dönem için firmaya önemli bir mesaj verdiği ifade ediliyor. Bakalım firma bu mesajı değerlendirebilecek mi?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6058 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, star wars jedi: fallen order ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim