Anlık Bildirim

Yuvarlak ekrana sahip Raspberry Pi projesi

SB Components tarafından geliştirilen StackyPi projesi yuvarlak ekran entegre edilmiş yine yuvarlak kart tasarımı ile RaspBerry Pi konseptlerinin giyilebilir cihazlara yakınlaşmasını sağlayacak.

StackyPi Tam Boyutta Gör

Kullanıma sunulduğundan beri bilgisayar dünyasının kaderini değiştiren ve çok ucuz amatör sistemlere yol açan Raspberry Pi konsepti yeni fikirlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. SB Components yuvarlak ekran entegre Raspberry Pi satışa sunacak. 

İlginç Raspberry Pi projesi

SB Components tedarikçisi StackyPi adını verdiği yeni projesinde karta bir yuvarlak ekran entegre ederek farklı bir konsept oluşturmuş. RP2040 kontrolcüsünün temel alındığı küçük yuvarlak kartlar giyilebilir sistemlere göz kırpıyor. 

İki farklı projenin birisinde WiFi bağlantısı ve flash depolama görünüyor. Diğerinde ise flash bellek yok gibi ancak ekranın altına entegre edilme ihtimali var. Kayıt dosyaları gibi büyük veri paketlerinin kaydedildiği tahmin edilen microSD kart yuvası da dikkat çekiyor. 

Ekran boyutunun 1.28 inç olduğu ifade edilirken OLED veya LCD seçeneğinin olabileceği belirtiliyor. Sınırlı GPIO seçenekleri alt kısma entegre edilmiş. SB Components yakın zamanda iki projenin satışa sunulacağını ifade ediyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim