Anlık Bildirim

Spotify yakında DC Comics podcast yayınları sunacak

Spotify ve Warner Bros. arasında yapılan ortaklık kapsamında DC Comics evrenine ait kahramanların özel hikaye serileri ve maceraları podcast olarak yayınlanacak.

Spotify yakında DC Comics podcast yayınları sunacak Tam Boyutta Gör

Çevrim içi müzik platformları özel albüm ve lansman anlaşmalarının yanı sıra podcast tarafına da ağırlık vererek pazar payını arttırmaya çalışıyor. Marvel’ın Sirius XM ile podcast anlaşması yapmasının ardından Spotify da DC Comics’i kaptı.

Özel DC Comics yayınları

Spotify yaptığı açıklamada DC Comics karakterlerini temel alacak özel podcast yayınlarının yakın zamanda platformda yerini alacağını bildirdi. Warner Bros. ile yapılan anlaşma uzun yıllara dayalı olacak.

Firma tüm DC Comics evrenini barındıran ilk ortaklığın bu olduğunu belirtiyor. Podcast yayınlarında farklı karakterlere ait yeni hikaye serileri, daha önce yayınlanmamış karakter hikayeleri veya stüdyonun çalışmalarından güncel bilgiler yer alacak.

Tüm evreni barındırdığı için yayınların hayranları heyecanlandıracağı belirtiliyor. Podcast yayınlarını ise Warner Bros. Grubuna ait Blue Ribbon Content stüdyosu hazırlayacak.

Podcast sayfası


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim