Anlık Bildirim

Spotify'ın mobil arayüzü yenilendi

Günümüzün en popüler müzik platformu Spotify, yeni bir görünüme kavuştu. Spotify'ın iOS ve Android uygulaması uzun bir aradan sonra kabuk değiştirdi.

Spotify'ın mobil arayüzü yenilendi Tam Boyutta Gör

Dijital müzik platformu Spotify, mobil uygulama arayüzünü yeniliyor. Spotify’ın yeni tasarımı ilk olarak iOS cihazlara, sonra Android cihazlara gelecek.

Spotify’ın yeni arayüzü, radikal değişiklikler yerine kozmetik değişiklikler içeriyor. Üzerinde metin yazan butonlar yerine simgeli butonlara geçiliyor. Örneğin çalma listelerindeki “Karışık Çal” yazılı buton yerine oynatma ikonu, “Takip Et” butonu yerine kalp simgesi geliyor.

Bir başka değişiklik ise beğendiğiniz şarkıları listelerde daha kolay tespit etmenizi sağlayacak. Liste sayfasında daha önce beğendiniz şarkıların yanında kalp ikonu gözükecek.

Spotify’ın yeni görünümü iOS kullanıcılarına dağıtılmaya başlandı. İlk etapta az sayıda kullanıcının kullanımına sunuldu. Zamanla diğer iOS kullanıcılarına ve Android platformuna sunulacak. Spotifty’ın yeni arayüzünü ilk deneyenlerden olmak istiyorsanız uygulamayı güncel tutmanızda fayda var.

Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Music Ücretsiz 170,8 MB

Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify AB Müzik ve Ses Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim