Anlık Bildirim

Spotify’dan ikili paket: Spotify Duo

Spotify bugün aralarında Türkiye'nin de olduğu 55 pazarda Spotify Duo aboneliğini kullanıma sundu. Aynı evde yaşayan iki kişinin kullanabildiği Duo paket 23,99 TL olarak ücretlendiriliyor.

Spotify’dan ikili paket: Spotify Duo Tam Boyutta Gör

Spotify aynı evde yaşayan kullanıcılar için ikili Premium paketini kullanıma sundu. Spotify Duo olarak adlandırılan paket aylık 23,99 TL olarak ücretlendiriliyor.

Dijital müzik servisi Spotify’da bugüne kadar 3 farklı Premium paket bulunuyordu. Bireysel, Aile ve öğrenci olarak adlandırılan bu paketlere yeni bir seçenek seçenek daha geldi. Spotify Duo, 26,99 TL’ye satılan Aile paketine göre 3 TL’lik fiyat avantajı sunuyor. Spotify Duo kullanmak için aynı evde yaşıyor olmak gerekiyor.

Spotify Premium Duo, özellikle de çiftlerin kullanımına yönelik hazırlanmış çünkü bu pakette, Aile paketindeki ebeveyn denetimi özelliği bulunmuyor. Aile paketindeki ana hesap, diğer hesapların sansürsüz müzikleri dinlemesini engelleyebiliyordu. Spotify Duo’da hesaplar birbirinin dinleme tercihini değiştiremiyor. Kimin ne dinlediği gözükmüyor. Herkes kendi çalma listesini hazırlıyor.

Spotify’dan ikili paket: Spotify Duo Tam Boyutta Gör

Spotify Aile ve Duo paketlerindeki kullanıcıların aynı evde yaşıyor olması gerekiyor. Aynı evde olmadığı halde Premium Duo aboneliği başlatanların aynı evde oturduğunu doğrulaması istenecek. Aksi takdirde Duo aboneliği Bireysel aboneliğe dönüşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9541 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify duo, spotify premium ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim