Anlık Bildirim

Speedtest'in mobil uygulamasına VPN özelliği eklendi

Kullanıcıların internet hızlarını test etmek için kullandıkları servislerin başında gelen Speedtest, Android ve iOS uygulamalarına VPN özelliği eklediğini açıkladı.

Speedtest'in mobil uygulamasına VPN özelliği eklendi Tam Boyutta Gör

İnternet hızımızı test etmek için kullandığımız servislerin başında gelen Speedtest'in mobil uygulaması yeni bir özellik kazandı. ABD merkezli Ookla'nın geliştirdiği servisin mobil uygulamalarına VPN özelliği eklendi.

Ücret ödemeden kullanılabiliyor

Speedtest'in şimdilik Beta aşamasında olan VPN özelliği, Android ve iOS uygulamalarının bir parçası olarak sunulmuş durumda. VPN özelliğini aktif duruma getirdiğinizde, internet hızınızın yavaşlayacağı ancak engellenen web sitelerine erişebileceğiniz belirtiliyor. Şimdilik beta aşamasında olan özellik ücretsiz olacak ancak yapılan açıklamaya göre şirket önümüzdeki dönemde ücretli abonelikler de sunmayı planlıyor.

Speedtest'in mobil uygulamasına VPN özelliği eklendi

Her VPN servisinde olduğu gibi gizlilik konusunda da kullanıcıların dikkatli olması gerektiğini de belirtelim. Zira yüksek hızda VPN hizmeti sunan şirketler bunun için hatırı sayılır bir ücret talep ediyorlar. Ancak bu tarz ücretsiz servislerin ise başka iş modellerinin olması muhtemel. Ookla, her ne kadar Speedtest VPN'in herhangi bir kullanıcı verisini kaydetmeyeceğini açıklamış olsa da kullanıcıların yine de temkinli yaklaşmasında fayda olacağı ise ortak görüş.

Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Ookla Araçlar Ücretsiz

Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Utilities Ücretsiz 148,2 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Editör son cümlelerinde zaten her şeyi açıklamış. Hız ve kayıt/günlük tutuyor mu sıkıntısı yaşamayacağınız doğru düzgün VPN istiyorsanız, aylık en az $10 talep ...
Yorumu gör »
Der Meister.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim