Anlık Bildirim

Sony Xperia 5 Plus'ın render görüntüleri sızdı

Teknoloji devilerinden Sony'nin önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Sony Xperia 5 Plus'ın render görüntüleri yayınlandı.

Sony Xperia 5 Plus'ın render görüntüleri sızdı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Sony vazgeçmeye niyetli görünmüyor. Şirketin önümüzdeki aylarda piyasaya sürmesi beklenen Sony Xperia 5 Plus şimdi de render görüntüleriyle karşımıza çıktı.

İnce çerçeveler dikkat çekiyor

Sızıntı haberler konusunda iyi bir sicile sahip olan OnLeaks adlı Twitter hesabı, Sony'nin Xperia 5 Plus olarak adlandırılması beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonunun ilk render görüntülerini paylaştı. Görsellerde dikkati çeken ilk şey ise, Sony'nin en çok eleştirildiği kalın çerçevelerden vazgeçmesi diyebiliriz. Zira ön kameranın yer aldığı üst ve bune ek olarak alt çerçevenin ince olduğunu söyleyebiliriz.

Sony Xperia 5 Plus'ın render görüntüleri sızdı Tam Boyutta Gör

OnLeaks'e göre sol kısmında bir parmak okuyucunun yer alacağı Sony Xperia 5 Plus'ın 6.6 inç OLED ekranı olacak. Dikey bir şekilde konumlandırılmış üçlü arka kamera kurulumu ile gelecek olan cihazın ön kısmında ise 8 MP'lik selfie kamerasının yer alacağı belirtiliyor. 168.2 x 71.6 x 8.1  mm ebatlarında olan cihazda USB C tipi bağlantı noktası ve 3.5mm kulaklık girişi de mevcut. Akıllı telefonun diğer teknik detayları ve ne zaman tanıtılacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4484 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Sony Xperia 5 Plus, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim