Anlık Bildirim

Sony Xperia 10 V tasarımı sızdırıldı: İşte görüntüler

Sony Xperia 10 V modelinin tasarımı gösteren yeni render görüntüleri ortaya çıktı. Peki Sony Xperia 10 IV'ın halefi olacak model neler sunacak? Gelin hep beraber bakalım.
Sony Xperia 10 V tasarımı sızdırıldı! İşte görüntüler Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarında kamera odaklı modeller ile varlık gösteren Sony, geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya sürülen orta sınıf Sony Xperia 10 IV'ın halefi üzerinde çalışmalara başladı. Bu noktada Xperia 10 V modelinin önümüzdeki birkaç ay içinde vitrine çıkması bekleniyor. Bugün yaklaşan telefonun tasarımı gösteren yeni render görüntüleri paylaşıldı.

Sony Xperia 10 V modelinin tasarımı belli oldu

Paylaşılan fotoğraflara göre Xperia 10 V, Sony'nin alışık olduğumuz tasarım hatlarını koruyacak. Nitekim yeni amiral gemisi Sony Xperia 1 V sızıntılarında da benzer bir tasarımla karşılaştık. Bununla birlikte beyaz renk seçeneği ile görüntülenen cihazın 153,3 x 68,4 x 8,5 mm ölçülere sahip olacağı belirtiliyor.

Sony Xperia 10 V tasarımı sızdırıldı! İşte görüntüler Tam Boyutta Gör
Görüntülere bakıldığında, Xperia 10 V'nin arka bölümüne dikey bir biçimde yerleştirilen üç kamera sensörü ve LED flaş modülü eşlik ediyor. Sağ tarafında ise ses açma-kısma ve güç tuşu bulunacak. Xperia 10 V'nin teknik ayrıntıları henüz açıklanmadı. Ancak cihazın selefinden farklı olarak stereo hoparlörler ve 6,1 inç ekran boyutlarına sahip olacağı bildiriliyor. 

Ayrıca Sony’nin yeni Xperia akıllı telefonlarını son birkaç yıldır resmi kanallar üzerinden Türkiye’de göremiyoruz. Bu nedenle Xperia 10 V modelinin ülkemize gelip gelmeceği ve tüm ayrıntıları için bir süre daha beklememiz gerekecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4657 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Sony Xperia 10 V ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim