Anlık Bildirim

Sony Xperia 10 II tanıtıldı: Orta segmente yeni alternatif

Sony'nin, düzenlediği çevrimiçi lansman etkinliğiyle tanıttığı ikinci akıllı telefon modeli ise Xperia 10 II oldu. Cihaz 6 inç OLED ekran ve üçlü arka kamera kurulumu ile geliyor.

Sony Xperia 10 II tanıtıldı: Orta segmente yeni alternatif Tam Boyutta Gör

Sony bugün düzenlediği çevrimiçi lansman etkinliğiyle birlikte, Xperia 1 II'nin yanı sıra en sevdiğimiz amiral gemisi özelliklerinden birini sunan orta sınıf bir akıllı telefon Xperia 10 II'yi tanıttı.

Baharda piyasaya sürülecek

OLED ekranları genellikle amiral gemisi modellerinde görüyoruz. Orta segment akıllı telefonlarda henüz tercih edilmeyen bu teknoloji Sony Xperia 10 II modelinin en dikkat çeken özelliklerinden biri diyebiliriz. 6 inç ekrana sahip cihaz Snapdragon 665 yonga seti, 4GB RAM, 128 GB depolama alanı, 3.600 mAh pil ve üçlü arka kamera kurulumu ile geliyor. Ayrıca Xperia 10 II'nin ekranının 21:9 en boy oranına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip olduğunu da belirtelim.

Sony Xperia 10 II tanıtıldı: Orta segmente yeni alternatif Tam Boyutta Gör

8MP ultra geniş + 12MP geniş + 8MP telefoto lens sunan arka kamera kurulumu ile gelen akıllı telefonun ön kamerası ise 8MP çözünürlükte. Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan cihazın, hem ön hem de arka panelinde Gorilla Glass 6 korumasına sahip olduğu ise dikkat çeken bir diğer husus diyebiliriz. Sony, aynı etkinlikte tanıttığı Sony Xperia 1 II modelinde olduğu gibi bu cihazında fiyatı konusunda bir açıklama yapmadı. Akıllı telefon siyah ve beyaz renk seçenekleriyle bahar aylarında piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim