Anlık Bildirim

Sony, PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10 markalarını tescil ettirdi

Japon elektronik devi Sony, önümüzdeki yıl piyasaya süreceği PlayStation 5'in ardından, PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10 markalarını da güvenceye almak için tescil ettirdi.

Sony, PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10 markalarını tescil ettirdi Tam Boyutta Gör

Sony uzun bir bekleme sürecinin ve söylentilerin ardından, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in 2020 yılının son çeyreğinde piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Şirket bu modelin haleflerinin de marka tescillerini yaptırarak garantiye aldı.

Oyun konsollarının geleceği belirsiz

2020 yılının sonlarında gelecek olan PlayStation 5 ile ilgili olarak henüz çok fazla detay yok ancak, yeni nesil oyun konsolunun birçok yenilikle geleceği su götürmez bir gerçek. Durum bu şekildeyken Sony PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10 markalarını korumanın bir yolu olarak, şimdiden hepsini tescil ettirmiş durumda.

Sony, PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10 markalarını tescil ettirdi

Ancak şunu da belirtmek gerekiyor ki, bu PlayStation modellerinin üretilip üretilmeyeceğini şimdiden kestirmek çok zor. Zira Google ve Microsoft gibi şirketler bulut tabanlı oyun hizmetlerini tanıttılar ve bu teknoloji eğer düşünüldüğü gibi ilerlerse, gelecek dönemde oyun konsollarına gerek bile kalmayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim