Anlık Bildirim

Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılabilir

Japon teknoloji devi Sony'nin PlayStation 5 adlı yeni oyun konsolu için Mart ayında ön sipariş almaya başlayacağı bildiriliyor. Konsol, 7 Ocak tarihinde CES 2020 fuarında karşımıza çıkabilir.

Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılabilir Tam Boyutta Gör

Büyük bir heyecanla beklenen Sony PlayStation 5 oyun konsolu hakkında neredeyse her gün yeni detaylar otaya çıkıyor. Gelen son bilgilere göre Japon teknoloji devi Mart ayında konsol için ön sipariş almaya başlayabilir.

Böylelikle şirket PlayStation 5'i, piyasaya sürülmeden altı ay önce ön siparişe açmış olacak. Bunun dünya geneli için geçerli olacağını belirtelim. Yani aynı anda birçok ülkede ön sipariş vermek mümkün olacak.

Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılabilir Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de sızdı 

Bununla birlikte arka panelinde iki ek tuşa yer verilen yeni tasarıma sahip DualShock kontrolcüsü de sipariş edilebilecek. Ancak, yeni kontrolcünün PS5 kutusuna dahil edilip edilmeyeceği veya ayrı olarak mı satılacağı henüz belli değil.

PlayStation 5'in teknik özellikleri konusundaki son bilgileri daha önceki haberimizde sizlere aktarmıştık. Konsolun 500 dolar gibi bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor. Sony merakla beklenen yeni nesil oyun konsolunu 7 Ocak'ta CES 2020 fuarında sahneye çıkarabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim