Anlık Bildirim

Sony oyun fiyatlarını daha fazla yükseltmeyi düşünmüş

Bugünden itibaren yeni neslin başladığı bu günlerde çoğu firma oyun fiyatlarını arttırıyor. Aynı şekilde Sony de arttırıyor fakat daha da artabilirmiş.

Sony oyun fiyatlarını daha fazla yükseltmeyi düşünmüş Tam Boyutta Gör

Bugün yeni nesil konsolların ilki, yani Xbox Series X ve Xbox Series S çıkıyor. Böylece de yeni nesil artık başlamış oldu. Yeni nesilde oyuncuları bekleyen birçok güzel durum var ancak kötü durumlar da elbette bulunuyor. Bu kötü durumlardan biri de artan oyun fiyatları.

Türkiye'deki oyun fiyatlarının ve ulaşılabilirliğinin ne durumda olduğunu hepimiz biliyoruz ancak bizim kadar olmasa da yurt dışında da oyuncular biraz üzgün. Birçok oyun şirketi yeni nesilde oyunlarını 10 dolar daha fazlaya, yani 70 dolara satacağını açıkladı. Bu firmalardan biri de oyunları ile birçok oyun severin kalbini kazanmış olan Sony.

Sony, yeni nesilde oyunlarını Amerika'da 70$, Avrupa'da da 80€ olacak şekilde güncelledi. Bloomberg'in yeni raporuna göre is Sony bu fiyatın da üstüne çıkmayı ciddi bir şekilde düşünmüş. Ne kadarlık bir fiyat artışı düşündükleri ne yazık ki raporda belirtilmemiş ancak oyuncular bu fiyata bile tepki göstermişken daha büyük bir fiyat artışına da mutlaka daha fazla tepki gösterecekti. 

Yurt dışındaki 10 dolarlık artışın bize çok daha fazla yansıdığını düşünürsek umuyoruz ki daha fazla fiyat artışı görmeyiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2647 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, oyun fiyatları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim