Anlık Bildirim

Sony, mobil hizmetlerini sonlandırmaya devam ediyor

Mobil bölümde sıkıntıları aşamadığı için küçülme kararı alan Sony, bugüne kadar sunduğu pek çok yazılım hizmetini sonlandırmaya başladı. Önümüzdeki dönem 3 hizmet daha gidiyor.

Sony, mobil hizmetlerini sonlandırmaya devam ediyor Tam Boyutta Gör

Yılın ikinci çeyreğinde sadece 600 bin akıllı telefon satışı yapabilen Sony mobil bölümü küçülmeye devam ediyor. Sadece cihaz odaklı çalışma stratejisi uygulayan bölüm, servislerini bir bir kapatıyor.

3 önemli servis gidiyor

Akıllı telefon pazarına girdiği günden bu yana en düşük rakamlarına ulaşan Sony mobil bölümü daha çok amiral gemisi ve üst seviye modellerle yola devam ediyor. Bunun yanında belirli uygulamaları da sona erdiriyor.

Bundan sonraki dönemde desteği kesilen uygulamalardan birisi Sony Email. Bir email istemcisi olan uygulama Xperia 5 ve sonrası Sony telefonlarında yer almayacak. Kullanıcılar farklı bir alternatif ile yola devam etmek zorunda.

Diğer taraftan Xperia telefonları için yazılım güncellemeleri hakkında düzenli olarak bilgilendirme maili gönderen servis de kapanıyor. Kullanıcılar güncelleme geldiği zaman uyarı almaya devam edecek ancak güncellemeler hakkında bilgilendirme mailleri alamayacak.

Son olarak Sony Album adındaki fotoğraf galerisi uygulamasındaki yedekleme seçeneği kaldırılıyor. Amazon sunucuları üzerinden sunulan yedekleme özelliği 31 Mart 2020 tarihinde sonlandırılacak. Bu yedekleme özelliğini kullanan varsa yedeklerini başka platformlara aktarması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8330 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, sony album ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim