Anlık Bildirim

Sony, koronavirüs kaygıları nedeniyle PAX East etkinliğine katılmayacak

Koronavirüs salgını, Sony'e geri adım attırdı. Şirket, bu yıl 27 Şubat'ta ABD Boston'da başlayacak PAX East etkinliğine katılmayacağını duyurdu.

Sony, koronavirüs kaygıları nedeniyle PAX East etkinliğine katılmayacak Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta, Sony’nin ABD'nin Boston şehrinde 27 Şubat’ta başlayacak PAX East etkinliğine katılacağını ve burada The Last of Us Part II’nun (TLOU Part II) oynanabilir demosunu hayranların beğenisine sunacağını duyurmuştuk.

PlayStation 4 için çıkacak diğer oyunların da demosuna göz atma fırsatı verilecek etkinlik için Sony, ne yazık ki kendi adına kötü bir haber verdi. Şirket bu kapsamda yaptığı açıklamada, “Bugün, Sony Interactive Entertainment’ın aldığı bir kararı duyurmak istiyoruz. Şirketimiz, Kovid-19 virüsünün neden olduğu kaygılar nedeniyle ne yazık ki bu yıl düzenlenecek olan PAX East etkinliğine katılamayacak. An be an değişen süreç sebebiyle almış olduğumuz bu kararın en mantıklı çözüm olduğunu düşünüyoruz. Etkinliği iptal etmekten derin üzüntü duyuyoruz. Ancak küresel işgücümüzün sağlık ve güvenliği bizim için her şeyin üzerindedir.” ifadeleri kullanıldı.

Sony, koronavirüs kaygıları nedeniyle PAX East etkinliğine katılmayacak

TLOU Part II’nun geliştiricisi Naughty Dog da Twitter üzerinden yaptığı açıklamada üzüntülerini dile getiririken oyunculardan 29 Mayıs’a kadar dişlerini biraz daha sıkmalarını rica etti. Hayranlardan anlayış beklediklerini ifade eden stüdyo, oyunun çıkış tarihine yakın önemli paylaşımlar yapacağını belirtti.

Geçen yıl E3 fuarına katılmayan Sony, bu yılki fuarı da es geçecek gibi görünüyor. PAX East etkinliğini de iptal eden şirket, böylece arka arkaya üç önemli etkinlikte yer almamış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim