Anlık Bildirim

Sony, E3 2020 oyun fuarına katılmayabilir

Bu yılın sonlarına doğru yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'i piyasaya sürmeye hazırlanan Sony'nin, geçtiğimiz yılın ardından yine E3 2020 oyun fuarına katılmayacağı iddia ediliyor.

Sony, E3 2020 oyun fuarına katılmayabilir Tam Boyutta Gör

Japon elektronik devi Sony için 2020 yılı büyük önem taşıyor. Zira şirket yıllardır üzerinde çalıştığı yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'i yıl sonuna doğru satışa sunacak. Gelen haberler ise şirketin büyük bir hata yapmak üzere olduğu yönünde.

E3 2019'a da katılmamıştı

Tanınmış oyun analisti Michael Pachter'ın verdiği bilgilere göre Sony, 9-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2020'ye katılmayacak. Sony'nin aldığı bu kararın büyük bir hata olduğunu belirten Pachter konuyla ilgili olarak: "Bildiğim kadarıyla, E3 2020'ye katılmayı planlamıyorlar. Bir yandan "tüketici yönelimi" hakkında konuştukları ve öte yandan yılın ana oyun etkinliğini kaçırdıkları için bunun büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. Umarım fikirlerini değiştirirler, ama şüpheliyim." ifadelerini kullandı.

Sony, E3 2020 oyun fuarına katılmayabilir Tam Boyutta Gör

Sektöre yakın kaynakların verdiği bilgiler de, Sony'nin Şubat ayında düzenleyeceği özel bir etkinlikle birlikte yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'i tüm detaylarıyla tanıtacağı yönünde. Geçtiğimiz yıl da E3 2019 oyun fuarına katılmayan Sony'nin, üst üste ikinci kez E3'ü es geçmesinin sebebi ise tam olarak bilinmiyor. Şirketin konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapmadığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4109 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, e3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim