Anlık Bildirim

Sony de Mobil Dünya Kongresi'nde yok

MWC 2020 fuarı koronavirüs salgını nedeniyle gölgede kaldı. LG, Ericsson, Amazon, ZTE gibi devlerin ardından Sony de fuara katılmama kararı aldı. Duyurular YouTube kanalından yapılacak.

Sony de Mobil Dünya Kongresi'nde yok Tam Boyutta Gör

Her yıl teknoloji devlerinin gövde gösterisine sahne olan Mobil Dünya Kongresi ya da bilinen adıyla MWC, korona virüs salgını nedeniyle bu yıl sönük geçecek gibi görünüyor. Pek çok dev fuara katılmama kararı aldı.

Sony de yok

Peş peşe gelen açıklamalarla Amazon, LG, ZTE, Nvidia, Ericsson ve Samsung fuara katılmayacaklarını duyurmuştu. Bu firmalar yeni ürünlerini fuar sonrasında ayrı bir etkinlik ile duyurmayı planlıyor.

SOn olarak bu trende Sony de katıldı. Firma yaptığı açıklamada 24-27 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi'ne korona virüsü salgını nedeniyle katılamayacağını bildirdi.

Firmanın Sony Xperia serisine yeni bir amiral gemisi eklemesi ve 5G yatırımları hakkında da bilgi vermesi bekleniyordu. Bu bilgiler 24 Şubat günü yerel saat ile 08.30'da resmi YouTube kanalı üzerinden açıklanacak. Muhtemelen tanıtım da bu program esnasında olacak.

Öte yandan fuarın düzenleyicisi GSM Birliği, çok az firmanın fuara katılmama kararı aldığını, 2800 civarında firmanın fuara katılacağını açıkladı. Ayrıca fuara Çin'in Hubei eyaletinden katılım alınmıyor. Çin pasaportu ile gelenlerin ise en az 14 gün Çin dışında olduklarını kanıtlaması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim