Anlık Bildirim

Sonic filmi için Puma'dan yeni giysi ve aksesuar serisi

14 Şubat tarihinde vizyona girecek Sonic The Hedgehog için ünlü Puma markası yüzden fazla ürüne ev sahipliği yapan Puma x SOnic adında yeni bir spor serisi hazırladı.

Sonic filmi için Puma'dan yeni giysi ve aksesuar serisi Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının efsane ismi Sonic The Hedgehog, ana karakterin yeniden elden geçirilmesi nednehiyle gecikme yaşadığı beyazperdeye çıkmak için gün sayıyor. Puma vizyona girişinden önce Sonic için yeni giysi ve aksesuar serisini duyurdu. 

Puma x Sonic serisi neler sunuyor?

Puma x Sonic olarak adlandırılan yeni seri Erkek ve Çocuk şeklinde iki kategoriye ayrılıyor. Daha önceki tek veya bir kaç tematik ürünlü konseptlerin aksine Puma oldukça gneiş bir ürün yelpazesine yer vermiş. 

Puma x Sonic ürünleri arasında ayakkabı, terlik, tişört, sweatshirt, kapüşonlı sweatshirt, düz mont, kapüşonlu mont, şapka, tayt, sırt çantası, askılı çanta, şort gibi pek çok ürün yer alıyor. Ürünlerde küçük simgeler veya tüm ürünü kaplayan silüetler kullanılmış.

Yeni seride en ucuz ürün 17.5$ ile şapka. Ürüne göre fiyatlar yükselmeye başlarken Puma x Sonic RS-X³ spor ayakkabısı 120$ fiyat etiketi ile en tepede yer alıyor. Toplamda 110 civarında ürün yer alıyor. Yani Sonic efsanesinin sıkı hayranı olan ve bütçesine göre hatıra eşya almak isteyen hemen herkese hitap edecek bir ürün var denebilir. Sonic filmi ise 14 Şubat tarihinde vizyona girecek.



 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim