Anlık Bildirim

Snapchat, Android uygulamasındaki karanlık modu ücretsiz hale getiriyor

Sosyal medya uygulaması Snapchat, Android uygulamasında Premium kullanıcılarına sunduğu Karanlık Mod özelliğini ücretsiz bir hale getiriyor. İşte detaylar:     
Snapchat, Android'e özel karanlık modu ücretsiz hale getiriyor Tam Boyutta Gör
Popüler sosyal medya uygulaması Snapchat, 2019'da Android ve iOS uygulaması için Karanlık Mod özelliğini piyasaya sürmüştü. Snapchat Plus ile bu özelliği premium kullanıcılarına sunan Snapchat, bu durumu değiştiriyor.

Android için Snapchat'te karanlık mod nasıl aktif edilir?

Geçmişte Snapchat, yalnızca iOS uygulamasına Karanlık Mod desteği ekleyerek Android kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Sonrasında ise Snapchat, Android uygulamasına Karanlık Mod özelliği için destek ekledi, ancak bunu ayda 4 ABD doları olan Snapchat + premium aboneliğine kattı. Ancak bu durum tersine döndü ve Karanlık Mod, artık ücretsiz.

Snapchat, Android'e özel karanlık modu ücretsiz hale getiriyor Tam Boyutta Gör
Snapchat, Android uygulamasında yapılan bir güncellemeyle ( v12.46.0.51 ) Karanlık Modu ücretsiz hâle getirdi. Karanlık Modu etkinleştirmek için Ayarlar > Uygulama Görünümü'ne gidin ve Her Zaman Karanlığı seçin. Uygulama şimdi değişikliği uygulamak için uygulamayı yeniden başlatmanızı söyleyecektir. Bu adımları gerçekleştirdikten sonra Karanlık Modu aktifleştirmiş olacaksınız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim