Anlık Bildirim

Slack’in yenilenen arayüzü iOS uygulamasına geldi

İş ortamlarının evler hâline gelmesiyle zaten belirli organizasyonlarda yoğun olarak kullanılan Slack, çok daha popüler hâle geldi. Bunun neticesinde uygulama her gün yeni özellikler kazanıyor.

Slack’in yenilenen arayüzü iOS uygulamasına geldi Tam Boyutta Gör
Slack’in yenilenen arayüzü iOS uygulamasına geldi Tam Boyutta Gör

Android uygulaması için geçen hafta yeni bir arayüzü kullanıma sunan Slack, hamburger menüsünü tamamen kaldırarak sekmeli bir sisteme geçiş yapmıştı. Bu arayüz, uygulamanın iOS sürümüne de bugünden itibaren ulaşacak. 

Tıpkı yenilenen Android sürümü gibi, iOS sürümünde de altta konumlandırılan navigasyon çubuğu yer alıyor. Bu çubuk üzerinde dört yere hızlı erişim sağlanıyor: Ana Sayfa, Direkt Mesajlar, Bahsetmeler, Profil. Bu bölümler uygulamanın önceki sürümlerinde sadece 3 çubuk menüsü, ya da diğer adıyla hamburger menüden erişilebiliyordu. 

Slack’in yenilenen arayüzü iOS uygulamasına geldi Tam Boyutta Gör

Uygulamanın değişim geçiren hâliyle artık kanal ve direkt mesajlar listesini, kullanıcıları davet etme seçeneklerini ve yeni direkt mesaj ya da kanal oluşturmayı ana sayfa üzerinden halletmek mümkün. Uygulamada ayrıca yeni yüzen buton olarak adlandırdığımız “Oluştur” seçeneği de mevcut. Bu yüzen buton ekranın köşesinde, diğer elementlerden bağımsız şekilde durmasından ötürü yüzen şeklinde adlandırılıyor ve kanallara mesaj göndermeyi pratikleştirmeyi hedefliyor.

Slack’in iOS için en yeni sürümü aşağıdan App Store bağlantısına tıklayarak indirilebilir.

Slack Slack Slack Slack Business Ücretsiz 285,3 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim