Anlık Bildirim

Skoda ilk çizimleri paylaştı: İşte 2020 Octavia RS iV

Skoda, RS ailesinin ilk plug-in hibrit üyesi 2020 Octavia RS iV'nin çizimlerini paylaştı. Standart modele göre daha agresif tasarıma sahip olan Octavia RS iV, önümüzdeki ay tanıtılacak.

Skoda ilk çizimleri paylaştı: İşte 2020 Octavia RS iV Tam Boyutta Gör

Geçen hafta 2020 Skoda Octavia RS’e ait olduğu iddia edilen bazı görseller ortaya çıkmıştı. Fakat bu görseller resmi kaynaklardan gelmediği için doğruluğundan emin olamamıştık. Skoda, beklediğimiz resmi görselleri bugün paylaştı.

Paylaşılan çizimlerde, RS ailesinin ilk plug-in hibrit üyesi olan Skoda Octavia RS iV’nin hem sedan hem de station wagon gövde tipindeki dış tasarımını görüyoruz. Üstelik bu çizimlerdeki tasarımın daha önce sızdırılan görseller ile uyumlu olduğunu söylemek mümkün. Görünüşe bakılırsa oldukça agresif bir model bizleri bekliyor.

Gövde rengiyle kontrast oluşturan siyah ızgara ve yan ayna kapakları, daha büyük hava girişlerine sahip sportif tampon, “ViRS” rozeti, ön lip, yeni tasarım jantlar ve siyah bagaj spoyleri Skoda Octavia RS iV’yi standart modelden ayıran tasarım unsurları arasında. Bunun yanı sıra yeniden tasarlanan arka tampon ile LED şerit ve krom egzoz çıkışlarına ev sahipliği yapan difüzör de son derecek dikkat çekici görünüyor.

Elektrik destekli 2020 Skoda Octavia RS iV’nin 1.4 litre TSI üniteye, bir elektrik motoruna ve 13 kWh batarya paketine sahip olacağı söyleniyor. Bu kombinasyonun yeni Golf GTE’deki gibi 245 beygir güç çıkışına sahip olacağı da resmen onaylandı. DSG şanzıman ile sunulması beklenen plug-in hibrit versiyon, 55 kilometre saf elektrikli sürüş menziline sahip olacaktır.

2020 Skoda Octavia RS’in şarj edilebilir hibrit dışında benzinli ve dizel versiyonları da bulunacak. Benzinli versiyonun hibrit ile aynı güce sahip olması, dizel motorlu RS’in ise 200 beygir güç üretmesi bekleniyor. 2020 Skoda Octavia RS ailesi Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak. Tüm gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
140174 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2020 skoda octavia rs iv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim