Anlık Bildirim

İşlemci soğutucusundan kasaya kadar bir çok bilgisayar bileşeni üreten Tayvanlı SilverStone yeni PSU’suyla bütçeyi zorlamazken güvenilirlik konusunda da sistem toplayacakların gönlünü kazanmayı amaçlıyor.

12v kanalında tek hat üzerinden toplamda696 watt güç sağlayabilen PSU 80 Plus Gold sertifikasıyla da %20’den %100’e kadar yükselen yük altında %87-90 arasında verimlilik gösteriyor. 3.3v ve 5v kanallarından toplamda 100 watt çıkış verebilen ünite 40 dereceye kadar operasyon sıcaklığına sahip. SilverStone’un yeni çözümü bu haliyle Antec HCG Gold ve Cooler Master MWE Gold’un karşına konumlandırılmış.

SilverStone ET700 PSU’sunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Sessiz fanıyla da memnun edecek

OCP, OPP, OVP, SCP, UVP ve OTP korumalarıyla sisteminizi içiniz rahat bir şekilde emanet edebileceğinizin güvencesini veren PSU’nun 135 mm’lik fanı ise %60 yük durumuna kadar 18 dBA ses düzeyinde çalışıyor.

SilverStone ET700 PSU’sunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Son olarak 1.5 kilogram ağırlığında 150 mm (G) x 86 mm (Y) x 165 mm (D) ölçütlerindeki tamamen modüler formatta tasarlanan güç ünitesinin önümüzdeki ocak ayında 130$ fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim