Anlık Bildirim

Sevgililer Günü hediyesi olarak alınabilecek Samsung modelleri

Sevgililer Günü için sevdiğine hediye almak isteyen ancak ne alacağına karar veremeyenler için fiyat/performans Samsung modellerini derledik.

Sevgililer Günü hediyesi olarak alınabilecek Samsung modelleri Tam Boyutta Gör

Şubat ayına girmemizle birlikte Sevgililer Günü için hediye telaşı başladı. Hediye olarak ne alacağına karar veremeyenler için “Sevgililer Günü hediyesi olarak alınabilecek iPhone modelleri” başlıklı bir içerik yayınlamıştık. Bu yazımızda Sevgililer Günü hediyesi olarak alınabilecek Samsung modellerini bir araya getirdik. Seçim yaparken fiyat/performans açısından diğer Samsung modellerine göre daha avantajlı modelleri tercih ettik.

Samsung Galaxy Tab A SM-T510

Sevgililer Günü hediyesi olarak alınabilecek Samsung modelleri Tam Boyutta Gör

Dizi ve film izlemek, sosyal medyada takılmak, büyük ekranda internette gezinmek ve belgeler düzenlemek için uygun fiyatlı tablet arıyorsanız bu modele göz atabilirsiniz. Tabletin işlemci gücü yüksek performanslı olmadığı için yoğun kullanımlarda yeterli olmayabilir. Bu tarz kullanımlar için bütçeyi 2 bin liranın üzerine çıkarmak gerek.

Samsung Galaxy M30s

Sevgililer Günü hediyesi olarak alınabilecek Samsung modelleri Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy M30s, ülkemizde 2699 TL’lik fiyat etiketi ile giriş yapmıştı ancak şu sıralar Hepsiburada gibi sitelerde 2000 TL’nin altında fiyata bulabilmek mümkün. Bu durumda fiyat/performans açısından en makul Samsung telefon modeli oluyor. Alternatif olarak Galaxy A51’i inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch Active

Sevgililer Günü hediyesi olarak alınabilecek Samsung modelleri

Yaklaşık 900 liraya satılan Galaxy Watch Active akıllı saat, hem Android hem de iOS cihazlarla kullanılabiliyor. Telefonunuza gelen bildirimleri görüntülüyor, egzersizleri kayıt altına alıyor ve özelleştirilebilir saat arayüzleri ile her türlü kıyafete uyum sağlıyor. Sevdiğiniz için güzel bir hediye olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim